Dames T-Shirts met Tekst - Quotes - Tees - Shirts

Deze leuke dames quote shirts zijn enorm populair! Het leuke is dat je deze T-shirts met tekst heel goed kan combineren. Hoe origineler de kreet, hoe beter. Een grappige, dubbelzinnige tekst, gewoon een leuke quote of een uitspraak met een sarcastische ondertoon. Shop onze collectie online: https://www.bloggercollection.nl/

T-Shirt Tekst Haters Gonna Hate

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Een quote shirt is gemakkelijk te dragen. Eigenlijk past hij overal wel bij. Het ligt er alleen aan in welke stijl jij je het beste kunt vinden. Deze T-shirts met tekst zijn ook leuk om cadeau te geven!

100% biologisch ringgesponnen katoen. Versterkte naden met een zachte naadband. Voelt zeer zacht aan. Dit shirt valt goed naar maat. Ook kan je dit shirt wat groter bestellen zodat hij een beetje oversized valt.

 

Dames T-Shirt Tekst Paris

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

We zien ze overal op straat: van shirts met grappige woordspelingen tot wijze spreuken. Ze zijn er natuurlijk al jaren, maar dit seizoen draait het erom hoé je ze draagt. T-shirts zijn één van de populairste mode-items en dat is uiteraard niet zonder reden. Met een T-shirt met tekst kun je een statement maken zonder je mond open te doen. Een geweldige manier om met de wereld te communiceren dus. Hoe origineler de kreet, hoe beter. Een grappige, dubbelzinnige tekst, gewoon een leuke quote of een uitspraak met een sarcastische ondertoon.

Dames T-Shirt Tekst Dont Text Him Back

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Shop onze hele collectie online op onze webshop! : https://www.bloggercollection.nl/