De leukste katoenen tassen met tekst!

Tas Katoen Tekst Quote: My Other Bags Are Prada

€ 9,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

De leukste katoenen Tassen met tekst. Zoek jij een katoenen tas met tekst? Katoenen tassen zijn nuttig en hoort tegenwoordig in iedere tas thuis! Wij hebben de leukste collectie katoenen tassen met tekst!

 

Deze tas van katoen met tekst zie je regelmatig op straat. Want tegenwoordig krijg je nergens meer een gratis plastic tas! Dit is natuurlijk veel beter voor het milieu. Maar waar ga je nu toch je boodschappen nu in meenemen. Wij denken graag met je mee. Wat denk je bijvoorbeeld van een hele leuke canvas tas die je kunt hergebruiken. Leuk en duurzaam. Een canvas tas kopen is dus nog niet zo'n slecht idee.

 

Tas Tekst Katoen Quote Emotional Baggage

€ 995,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

De leukste katoenen tassen met tekst shop je op onze webshop! Deze leuke tas van katoen met een leuke tekst of quote zijn enorm handig tijdens het shoppen. 
Bloggers lopen er mee weg, ze zijn er in allerlei designs en ze zijn ook nog eens super handig. Naast dat je gerust alles mee kunt nemen kun je ze ook nog eens voor een fijn prijsje kopen. Deze canvas tassen me tekst zijn ideaal om te gebruiken tijdens het shoppen of om je boodschappen in te doen. Maar ook voor naar het strand is deze trendy tas onwijs leuk! Een katoenen tas met tekst  maakt het winkelen nog leuker! Het vervangt plastic tasjes op leuke wijze en is milieuvriendelijk.

Tas Tekst Katoen Quote Baby It's A Wild World

€ 995,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

De canvas quote tassen zijn tegenwoordig overal in allerlei soorten en maten te koop en met zoveel aanbod is de keuze natuurlijk moeilijk te maken. Om die keuze toch wat makkelijker te maken hebben wij alvast de leukste tassen voor je ingekocht. Shop onze hele collectie in onze webshop: https://www.bloggercollection.nl/